Ebru Şallı Cem Yılmaz - Ebru Şallı: Cem Yılmaz adam gibi adam! / Yılmaz ve şallı 'sil baştan' dedi cem yılmaz ve ebru şallı aşkı, bodrum'da belgelendi.

Ebru Şallı Cem Yılmaz - Ebru Şallı: Cem Yılmaz adam gibi adam! / Yılmaz ve şallı 'sil baştan' dedi cem yılmaz ve ebru şallı aşkı, bodrum'da belgelendi.. Bir süre önce sinan akçıl'dan ayrılan ebru şallı, ünlü komedyen cem yılmaz ile gündemde. Önceki akşam üç farklı mekanda eğlenen çift, romantik anlar yaşadı. Cem yılmaz, sahnede şebnem ferah'ın sil baştan şarkısını söylerken, şallı yılmaz'ı öpücüklere boğdu. Haberler magazin haberleri ebru şallı'dan cem yılmaz itirafı. Gollü beraberlikse deplasmanda olan ebru şallı'ya yarar.

Haberler magazin haberleri ebru şallı'dan cem yılmaz itirafı. Gollü beraberlikse deplasmanda olan ebru şallı'ya yarar. Cem yılmaz, okan bayülgen ve ebru şallı zaga hd komedi̇ i̇zle. İkilinin arasındaki ilişkinin dedikodudan ibaret olmadığı ve bir ilişkinin başlangıcı olduğu. Ebru şallı 2.kez evden kovduğu sinan akçıl'ın, ünlü oyuncuyla kaçamak yaptığını öğrenince ilişkisini bir daha sürdürmemek üzere noktaladı.

Cem Yılmaz Ebru Şallı aşkı sona erdi - Son Dakika Magazin ...
Cem Yılmaz Ebru Şallı aşkı sona erdi - Son Dakika Magazin ... from img.gazetevatan.com
Şallı, cem yılmaz'la ilişkisi hakkında konuştu. Temiz sayfanın başlangıç tarihi de 14 kasım'dır' açıklamasını yaptı. Ünlü manken de sinan akçıl'a cem yılmaz'la sadece arkadaş olduklarını söyledi. Cem yılmaz ile yeni bir ilişkiye yelken açan ebru şallı'nın, yakın arkadaşlarına ünlü komedyen için adam gibi adam dediği öğrenildi. Haberler magazin haberleri ebru şallı'dan cem yılmaz itirafı. Cem yılmaz ile ebru şallı'nın geçen yaz çeşme'de başlayan ilişkisinin bittiği konuşuluyordu. Önceki akşam üç farklı mekanda eğlenen çift, romantik anlar yaşadı. Yılmaz'ın ebru çok sevdiğim bir arkadaşımdır açıklamasını yapması da kafaları karıştırdı.

Uzun zamandır yan yana görülmeyen ebru şallı ve cem yılmaz'ın gizli gizli görüldüğü anlaşıldı.

Ebru şallı, yaz aylarında sevgilisi olduğu iddia edilen cem yılmaz'ın ateş et ve unut ifadesiyle ilgili olarak çok ayıp. Daha sonra sinan akçıl ile ebru şallı barıştı ve cem yılmaz'la ünlü model bir daha görüşmedi. İstinye'de oturan şallı rahatça görüşebilmek için ikinci bir ev kiraladığı iddia edildi. 'cem yılmaz ile ebru şallı soruları sizi kızdırıyor mu?' sorusuna ise akçıl, biraz gergin bir şekilde şu yanıtı verdi Bu ilişkiyle ilgili fazla konuşmamam gerekiyor. Ünlü manken de sinan akçıl'a cem yılmaz'la sadece arkadaş olduklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta cem yılmaz ile çeşme'de görüntülenen ebru şallı tatile ara verip i̇stanbul'a döndü. Cem yılmaz ile ebru şallı önceki akşam bodrum'da marina yacht clup'ta birlikte eğlendi. Cem yılmaz ile ebru şallı'nın geçen yaz çeşme'de başlayan ilişkisinin bittiği konuşuluyordu. Yılmaz ve şallı 'sil baştan' dedi cem yılmaz ve ebru şallı aşkı, bodrum'da belgelendi. Cem yılmaz'ın yaptığı sosyal bir deneyin parçasıdır. Bu ilişki haberlerinin çıktığı sırada herhangi bir tepki göstermeyen ebru şallı, yılmaz'ın adı 'fi' dizisinde birlikte oynadığı merve çağıran'la anılınca tepkisini cem yılmaz'ı takip etmeyi bırakarak gösterdi. Takvim gazetesi'nde yer alan habere göre yazın sürpriz aşkına imza atan ebru şallı ve cem yılmaz'ın ilişkisiyle ilgili gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı.

Cem yılmaz'la ebru şallı'nın yılan hikayesine dönen ilişkisine dair ilginç bir iddia ortaya atıldı. İstinye'de oturan şallı rahatça görüşebilmek için ikinci bir ev kiraladığı iddia edildi. Önceki akşam üç farklı mekanda eğlenen çift, romantik anlar yaşadı. Veee.ebru şallı ile cem yılmaz tekrar görüşmeye başladı. Sinan akçıl ile yaşadığı uzun ilişkiyi noktalayan ebru şallı, ters köşe yaparak cem yılmaz ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Ebru Şallı - Cem Yılmaz aşkının bilinmeyenleri! - DENİZ ...
Ebru Şallı - Cem Yılmaz aşkının bilinmeyenleri! - DENİZ ... from www.denizgazete.com
Sevgililerin cem yılmaz'ın levent'teki lüks dairesinde buluştuğu konuşuluyor. Cem yılmaz ile ebru şallı önceki akşam bodrum'da marina yacht clup'ta birlikte eğlendi. Bir süre önce sinan akçıl'dan ayrılan ebru şallı, ünlü komedyen cem yılmaz ile gündemde. Ht magazi̇n yazarı i̇pek durkal, ilişkinin devam ettiğini yazdı: Sinan akçıl ile yaşadığı uzun ilişkiyi noktalayan ebru şallı, ters köşe yaparak cem yılmaz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Cem yılmaz ve ebru şallı, çeşme'de birlikte tatil yapıyorlardı! Bu ilişki haberlerinin çıktığı sırada herhangi bir tepki göstermeyen ebru şallı, yılmaz'ın adı 'fi' dizisinde birlikte oynadığı merve çağıran'la anılınca tepkisini cem yılmaz'ı takip etmeyi bırakarak gösterdi. Cem yılmaz ve ebru şallı birbirlerinden kopamadı.

Uzun zamandır yan yana görülmeyen ebru şallı ve cem yılmaz'ın gizli gizli görüldüğü anlaşıldı.

Cem yılmaz'la ebru şallı'nın yılan hikayesine dönen ilişkisine dair ilginç bir iddia ortaya atıldı. Bir süre önce sinan akçıl'dan ayrılan ebru şallı, ünlü komedyen cem yılmaz ile gündemde. 'cem yılmaz ile ebru şallı soruları sizi kızdırıyor mu?' sorusuna ise akçıl, biraz gergin bir şekilde şu yanıtı verdi Haberler magazin haberleri ebru şallı'dan cem yılmaz itirafı. Temiz sayfanın başlangıç tarihi de 14 kasım'dır' açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz hafta cem yılmaz ile çeşme'de görüntülenen ebru şallı tatile ara verip i̇stanbul'a döndü. Ebru şallı 2.kez evden kovduğu sinan akçıl'ın, ünlü oyuncuyla kaçamak yaptığını öğrenince ilişkisini bir daha sürdürmemek üzere noktaladı. Geç saatlere kadar eğlenen ikiliden yılmaz, bir ara sahneye çıkıp şallı'nın gözlerinin içine bakarak 'sil baştan' şarkısını söyledi. Cem yılmaz ve ebru şallı zaga'ya konuk oluyor öncelikle ebru şallı'nın sol göğsünün üstündeki öpücük dövmesiyle başlayan o anlar okan bayü. İstinye'de oturan şallı rahatça görüşebilmek için ikinci bir ev kiraladığı iddia edildi. Cem yılmaz'ın yaptığı sosyal bir deneyin parçasıdır. İkilinin arasındaki ilişkinin dedikodudan ibaret olmadığı ve bir ilişkinin başlangıcı olduğu. Ebru şallı ise söz konusu iddia ile ilgili olarak çok ayıp.

Cem yılmaz'ın yaptığı sosyal bir deneyin parçasıdır. Cem yılmaz ve ebru şallı'nın çeşme'de çekilmiş tatil kareleri acaba yeni bir ilişki mi başlıyor? dedirtmişti. 'cem yılmaz ile ebru şallı soruları sizi kızdırıyor mu?' sorusuna ise akçıl, biraz gergin bir şekilde şu yanıtı verdi Abisi can yılmaz'ı dinleyen cem yılmaz böylece ebru şallı'dan uzaklaştı. Cem yılmaz, sahnede şebnem ferah'ın sil baştan şarkısını söylerken, şallı yılmaz'ı öpücüklere boğdu.

Cem Yılmaz'ın bu sözleri Ebru Şallı'yı çok kızdıracak ...
Cem Yılmaz'ın bu sözleri Ebru Şallı'yı çok kızdıracak ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Şallı, cem yılmaz'la ilişkisi hakkında konuştu. Daha sonra sinan akçıl ile ebru şallı barıştı ve cem yılmaz'la ünlü model bir daha görüşmedi. Ebru şallı, cem yılmaz ile olan ilişkisi hakkında konuşmama kararı aldı. Yılmaz'ın ebru çok sevdiğim bir arkadaşımdır açıklamasını yapması da kafaları karıştırdı. Sevgililerin cem yılmaz'ın levent'teki lüks dairesinde buluştuğu konuşuluyor. Hatta ikilinin yeniden nikah masasına oturacağı konuşuluyordu ki, herkese sürpriz olacak o kare basına yansıdı! Kesin konuşmam için daha çok erken diyen ebru şallı, yoksa cem yılmaz konuşmanızı yasakladı mı? sorusunu da gülerek yanıtsız bıraktı. Cem yılmaz, okan bayülgen ve ebru şallı zaga hd komedi̇ i̇zle.

Sevgililerin cem yılmaz'ın levent'teki lüks dairesinde buluştuğu konuşuluyor.

Uzun zamandır yan yana görülmeyen ebru şallı ve cem yılmaz'ın gizli gizli görüldüğü anlaşıldı. Cem yılmaz'la ebru şallı'nın yılan hikayesine dönen ilişkisine dair ilginç bir iddia ortaya atıldı. Cem yılmaz ve ebru şallı yaz aylarında önce çeşme'de birlikte görüntülenmiş, ardından güzel manken tatiline bodrum'da cem yılmaz'ın yazlığının hemen yanında bulunan bir otelde devam etmişti. Cem yılmaz ve ebru şallı'nın çeşme'de çekilmiş tatil kareleri acaba yeni bir ilişki mi başlıyor? dedirtmişti. Bu yaza damga vuran cem yılmaz ve ebru şallı aşkı görünüşe göre bitmedi. Önceki akşam üç farklı mekanda eğlenen çift, romantik anlar yaşadı. 'cem yılmaz ile ebru şallı soruları sizi kızdırıyor mu?' sorusuna ise akçıl, biraz gergin bir şekilde şu yanıtı verdi Cem yılmaz ile ebru şallı'nın geçen yaz çeşme'de başlayan ilişkisinin bittiği konuşuluyordu. Cem yılmaz, sahnede şebnem ferah'ın sil baştan şarkısını söylerken, şallı yılmaz'ı öpücüklere boğdu. Ünlü manken de sinan akçıl'a cem yılmaz'la sadece arkadaş olduklarını söyledi. Yılmaz ve şallı 'sil baştan' dedi cem yılmaz ve ebru şallı aşkı, bodrum'da belgelendi. Cem ayrılığı kolaylaştırmak için her yere eski eşi ahu yağtu ile gitmeye başladı. İkilinin arasındaki ilişkinin dedikodudan ibaret olmadığı ve bir ilişkinin başlangıcı olduğu.

Bir süre önce sinan akçıl'dan ayrılan ebru şallı, ünlü komedyen cem yılmaz ile gündemde ebru şallı. Hatta ikilinin yeniden nikah masasına oturacağı konuşuluyordu ki, herkese sürpriz olacak o kare basına yansıdı!
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama